Menu Sluiten

Waarom een training door Buro AlexJo?

Buro AlexJo staat voor frisse, praktische en vooral effectieve trainingen van hoge kwaliteit, waarin deelnemers actief aan de slag gaan. Geen urenlange saaie theoretische verhandelingen, maar ervaren, oefenen en doén. Als ervaren trainers creeëren wij graag een ontspannen, informele sfeer (en dus een prettig leerklimaat) waarin alle deelnemers zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wij geloven heilig in de kracht van ervaren en doen. Dit voel je in onze trainingen, maar ook daarbuiten! Ook in jouw dagelijkse praktijk – door middel van tussentijdse opdrachten – blijven we jou stimuleren om met dat wat je geleerd hebt aan de gang te blijven. Daar moet het namelijk echt gebeuren!

Onze werkwijze:

Buro AlexJo biedt incompany (maatwerk) trainingen.

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking en een uitgebreide intake waarbij we onderzoeken waar jullie precies naar op zoek zijn. Wij kunnen dan alvast met jullie meedenken hoe we jullie het beste kunnen helpen.

Ben je na ons gesprek geïnteresseerd geraakt in een training of teamcoaching bij ons, dan maken we graag een passend plan voor jullie.

Zodra alle doelstellingen voor de training helder zijn gaan we aan de slag en maken we er een mooie trainingsdag(en) van! 

Op deze pagina vind je onze contactgegevens, zodat we kunnen bespreken wat de vragen en wensen zijn van jouw organisatie, en hoe wij jou en je team daarbij kunnen spelen.

Trainers Sander van der Horst en Joline Wortelboer

Wie zijn wij?

Wij hebben elkaar leren kennen als managementcollega's bij een landelijk coachingsbureau. We hadden direct een klik en merkten dat we elkaar goed aanvullen. Sander vanuit zijn praktische, no-nonsense instelling en expertise als senior gecertificeerd coach. Joline vanuit de theoretisch onderbouwde kant, haar energie en ervaring als trainer en opleidingscoördinator. 

We hebben onze vaardigheden en expertise samengevoegd tot Buro AlexJo, waarin we elkaar vinden in een combinatie van nuchterheid, een praktische, resultaatgerichte aanpak, kwaliteit en energie.

Over Joline Wortelboer

Dit is Joline Wortelboer:
In mijn trainingen werk ik met professionele liefde voor mijn deelnemers op betrokken, deskundige en energieke wijze toe naar een optimaal leerresultaat wat aansluit bij jouw praktijk. Mijn hart ligt bij het laten groeien van mensen binnen een organisatie.

Zo omschrijven anderen Joline:
Sprankelend, authentiek, deskundig, flexibel, doelgericht en enthousiast. 

LinkedIn Joline

Trainer Joline Wortelboer

Over Sander van der Horst

Dit is Sander van der Horst:
Als trainer en coach ben ik open minded, doelgericht en motiverend. Ik werk met enthousiasme en confrontatie. Jij wilt meer uit jezelf halen en wij gaan samen ontdekken hoe je dat kunt doen! 

Zo omschrijven anderen Sander:
Resultaatgericht, doortastend, empathisch, rustgevend, no-nonsense en humoristisch.

Sander biedt ook individuele coaching aan via www.alexandercoaching.nl

LinkedIn Sander

Senior Certified Coach en Trainer Sander van der Horst

Stuur ons direct een berichtje!

Je bent altijd welkom om even te sparren via Whatsapp, mail of telefoon. Dat vinden wij alleen maar gezellig! 😊

Klik op de button:

Whatsapp openen
Hi! 👋🏼 Wil je wat vragen/sparren?
Hi! Wil je even kort sparren? Of kunnen we je direct ergens mee helpen? Let me know :)